Bed & Breakfast Partille

Bed & Breakfast Jonsered

Jonsereds Fabriker nära Bohusleden

Le Mat i Jonsereds fabriker är ett nybyggt Bed & Breakfast-hotell nära Partille med 27 ljusa och välplanerade rum, en trivsam lounge och en takterass där du kan slappna av när vädret tillåter. Här har du möjlighet till aktiviteter och rekreation i Natura 2000-områden, Bohusleden och Jonsereds trädgårdar, bad i sjön Aspen men även nära till shopping och nöjen. Du har nära till Partille åt ena hållet med bland annat Partille Arena och Lerum åt det andra hållet med Vattenpalatset och badplats i sjön Aspen.


Modernt Bed & Breakfast hotell.

För att kunna erbjuda våra gäster extra bekvämlighet har vi ett gästkök där du själv kan värma upp mat, koka te eller kaffe när det passar dig. Parkeringen är gratis och bekvämt nära. Varje morgon dukar vi upp vår härliga frukostbuffé med ekologiskt och närproducerat i så stor utsträckning som möjligt.

Vi har tillgänglighetsanpassade rum, hotellet är rökfritt och har gratis WiFi. Välj mellan dusch och wc på rummet eller i korridoren.

Säveån löper från Lerum via Partille till Göteborg

Precis utanför hotellet rinner Säveån som är mycket populär för både fiske och kanotpaddling. Några hundra meter från hotellet finns grillplatser och bad i Sjön Aspen. 200 meter från hotellet finns pendeltåget som snabbt tar dig in till Göteborg.

Välkomna!